L’Escola de Formació EstudiantsLH es una trobada anual d’estudiants dels diferents instituts de la ciutat organitzada per l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. La trobada es realitza durant un cap de setmana a les instal·lacions Can Oliver (http://www.canoliver.com), a Pontós (Girona). Durant el cap de setmana els i les joves participaran en xerrades i debats sobre temes d’actualitat, posaran en comú les activitats que realitzen al seu institut, i gaudiran de gimcanes i activitats d’oci. A més, com a novetat, el diumenge anirem d’excursió als llocs més emblematics de la fugida dels refugiants exiliats durant la Guerra Civil, com Colliure, Argeles sur Mer i Elna (França).

Les Bruixes farem un taller d’1hora. Els primers vint minuts farem la dinàmica «Sóc feminista?» per reflexionar sobre questions d’actualitat i d’altres molt controverses, com el burka, la gestació subrogada, etc.

Després farem un altre taller, relacionat amb la II República, la Guerra Civil i la Dictadura, serà el TRIVIAL FEMINISTA, amb preguntes i proves d’allò més divertides.

Com podeu veure seguim fent cosetes, i nosaltres tan felices! Estem a tope!

escola