autodefensa

 

Noies… arriba el tan esperat taller de defensa personal per a dones GRATUÏT!!

El taller serà tots els dijous de febrer, 2, 9, 16 i 23, de 17h a 19h al CAID, el centre d’Atenció i Informació de les Dones, a la plaça Can Colom numero 1.

La inscripció és gratuïta però s’ha d’efectuar clickant aquí. A més els menors de 18 han de portar aquesta autorització de menors signada pels seus tutors,

a més serà impartit per Karin Konkle una crack de la defensa personal amb perspectiva de gènere. Aquí us deixem una petita bio: dona estadounidenca que va arribar l’any 1992 a Catalunya i s’hi va quedar. Aquesta feminista convençuda i vinculada al món associatiu de dones, viu a Sant Pol de Mar i ajuda les dones a l’autodefensa personal utilitzant les tècniques de les arts marcials i, en especial de l’aikido. Ho fa a partir de tallers i amb la publicació del llibre «“Estás segura? Autodefensa i las claves de la auténtica seguridad” , del qual s’està fent la segona edició. Per a Karin Konkle, «si no coneixes els trets generals de la violència que experimenten les dones realment, i les diferències biològiques i emocionals entre homes i dones, no és ètic dir que ofereixes un curs d’autodefensa per a dones«.

Si voleu més info de la Karin podeu trobar-la a la seva pàgina web www.autodefensa.net