Hola Bruixes, coneixeu l’Art en Femení que organitza Joventut.LH i l’AEL’H??? Doncs aquest any col·laboreeeem!

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha convocat la 17a edició d’“Art en femení”, una exposició col·lectiva d’art, enfocada des de la perspectiva de gènere, en la qual participen joves artistes de la ciutat, col·lectius d’artistes i alumnat dels instituts, que cada any s’inaugura coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

Per tirar endavant aquesta iniciativa, la Unitat de Joventut compta amb la col·laboració de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet, la tasca de comissariat de l’Associació Cultural Film&Art i, per primer cop, el suport de Bruixes. Associació Feminista de L’Hospitalet, una nova entitat de la ciutat.

 De l’1 al 19 de febrer, els participants hauran d’enviar un correu electrònic amb una imatge de l’obra que volen presentar a l’exposició. Les obres han de tractar temes relacionats amb la dona, en el seu sentit més ampli i integral.  Acabat el termini, els organitzadors faran un procés de selecció de les obres que es podran veure al Centre Cultural Barradas del 9 de març al 2 d’abril.

 En el procés de selecció prevaldran l’adequació de l’obra a la temàtica proposada, la disponibilitat tècnica i d’espai de la sala, la priorització d’artistes menors de 35 anys i les característiques pròpies i  visuals de l’obra.

A més, els instituts que vulguin treballar el tema amb anterioritat, poden enviar un mail a info@bruixes.cat, i demanar-nos que fem un taller a la classe, així podem cridar a la creativitat per a que ajudi les noies i nois dels institus de L’H a fer aquestes maravilloses obres que tant ens agraden.