El dilluns 30 de Novembre, l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet inicia la seva tradicional Escola de Formació, en un format en streaming i adaptat a les circumstàncies sanitàries actuals!

Ens complau anunciar-vos que serem les afortunades d’iniciar aquestes fantàstiques jornades, amb una ponència, a les 19h, a càrrec de l’escriptora i activista Coral Herrera Gómez i moderada per la companya Desirée Fuertes Martinez, en el marc de la Setmana de la Solidaritat de L’Hospitalet 2020 i el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Aquesta ponència versarà sobre els feminismes com a eina contra les violències masclistes i, concretament, la relació existent entre les violències masclistes i l’amor romàntic. Un apropament al feminisme com a manera d’obtenir coneixements i eines que ens permetin viure una vida lliure de dependència emocional i de violències masclistes.

Podreu seguir la nostra fantàstica activitat, així com la resta d’increïbles formacions que han preparat les companyes de l’AELH, a través de la web www.espaijovelh.cat.

PROGRAMA ESCOLAESTUDIANTSLH20