El Divendres 26 de gener, la regidoria de joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet ens va convidar de nou a les Jornades de Consellers i Conselleres Escolars i Delegats i Delegades.

Aquest cop vam moderar la taula rodona inaugural on vam comptar amb la presencia de: Chelo Asins, del Programa Municipal per a la Dona de l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb la ponència, HAURIA DE SER FEMINISTA L’EDUCACIÓ?; Lourdes Soler del Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb la ponència, COMUNICACIÓ i XARXES SOCIALS; Jose Luis Ruiz i Roger Gil de l’Unitat de Proximitat de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, amb la ponència CIBERBULLYING.

Durant la presentació vam agrair a l’Ajuntament que comptes amb nosaltres per fer la moderació. També vam agrair als estudiants que s’impliquen dia a dia en la millora dels seus centres i de les seves clases.

Abans d’acabar vam animar als joves, ja que son els que tenen la clau del canvi, i per tant han d’abanderar la lluita feminista, per portar la igualtat a tots els racons de món. I vam insistir en que no podien ser passius davant de situacions masclistes i abusives, i que teniem l’obligació d’actuar.